Ajánlórendszerek, AI alapú termékkereső

Ajánlórendszerek, AI alapú termékkereső

A nagyobb piaci statisztikai alapú ajánlórendszerek vagy nagyon drágák lettek vagy kivezetésre kerültek (pl. YUSP). Ezért ügyfeleink igényeire reagálva cégünk saját ajánlórendszert fejlesztett.
I. Első lépésben ügyfél adatok elemzésén alapuló, saját algoritmus alapján működő megoldást készítettünk. Az ajánló rendszerünk számos szempontot vesz figyelembe a megfelelő ajánlat kialakításához, mint pl. korábbi vásárlások, hasonló viselkedésű vevők vásárlásai, aktuális piaci környezet elemzése, ami azt vizsgálja, hogy mely termékek fogynak adott időszakban. A szolgáltatásról több riport is elérhető, hogy amellyel nyomon lehet követni, hogy az ajánló modul hogyan járult hozzá a webáruház megrendelésekhez/bevételekhez.
A szolgáltatás díjazása két elemből tevődik össze:

  • Egyszeri telepítési díj (ajánló felületek kialakítása, megjelenítése, adatgyűjtés)
  • Havi díj: forgalomtól függ (ajánlatok száma, stb.)

A szolgáltatás 2024. január elejétől igénybe vehető.
II. Második lépésben a későbbiekben a terveink szerint a statisztikai modellt kiegészítve választható lesz az AI alapú működés, illetve az AI alapú termékkereső.

AI alapú elgépelt keresési kifejezések javítása

AI alapú elgépelt keresési kifejezések javítása

Az OpenAI alapú elgépelt keresőszó javító modulunkkal webáruház specifikusan (pl. játék, kutyatáp, ruházat) lehet javítani az elgépelt keresési kifejezéseket. Tesztek szerint 80-90%-ban képes javítani a helyesírásilag hibás keresőszavakat. A hatékonyság mérésére többféle statisztikát biztosítunk annak megítélésére, hogy az AI alapú felhasználói elgépelés javítás hogyan, milyen mértékben járult hozzá a megrendelésekhez, bevételekhez és a felhasználói élményhez.
Azért, hogy ügyfeleink hatékonyan tudják optimalizálni az AI-hoz kapcsolódó (token) költségeiket, lehetőséget biztosítunk, hogy ügyfeleink állíthassák, minden a felhasználók által beírt keresési kifejezés kiértékelésre kerüljön az AI algoritmusok alapján, vagy csak azok, amelyekre a hagyományos keresési megoldások nem voltak képesek eredményt adni. Az AI használatához kapcsolódó költségek csökkentésére hatékony optimalizációs megoldásokat fejlesztettünk ki.
A szolgáltatást webáruház partnereink vehetik igénybe. A költségeket az egyszeri implementációt követően alapvetően az átlagos havi keresi kifejezések száma határozza meg. A szolgáltatás 2024. január elejétől igénybe vehető.

PWA

PWA

Alapvetően webalapú alkalmazások, amelyek natív alkalmazásokként viselkednek.
A PWA-k (progressive web app) olyan webalkalmazások, amelyek egyesítik a hagyományos webes alkalmazások és a natív mobilalkalmazások legjobb tulajdonságait. Webalapú technológiák, például Javascript, HTML, CSS stb. felhasználásával készültek és webböngészőn keresztül is elérhetőek. Az ilyen alkalmazások legnagyobb előnye, hogy nem kell külön natív alkalmazást írni a mobil eszközökre beleértve a teljes üzleti logikát, kedvezményrendszert, stb. Elég a webes alkalmazás frontend felületét PWA kompatibilissé tenni , amely így költséghatékonyan megvalósítható és jóval gyorsabb működést tesz lehetővé, miközben megtartja a natív mobil alkalmazások előnyeit is.
Napjainkban egyre több fogyasztó veszi igénybe a mobileszközöket, amely során azonnali felhasználói élményre vágynak. Így nem csoda, hogy az online kereskedők a progresszív webalkalmazások felé fordulnak, hogy meg tudjanak felelni ügyfeleik egyre növekvő elvárásainak. Nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy ez technológia nem való minden ügyfelünknek (akárcsak a natív alkalmazások) és első körben csak a meglévő webes felület mellé javasoljuk kialakítani.
Ezt a szolgáltatásunkat kizárólag meglévő ügyfeleinknek vagy teljesen új, általunk készített webáruház fejlesztéshez kapcsolódóan tudjuk biztosítani.

Együttműködő partnereink